top of page
KAMION.png

ТРАНСПОРТ MЕНАЏМЕНТ

Нашиот оддел за управување со транспорт обезбедува логистички решенија со услуги за царинење на бизниси од сите големини. Ние користиме напредна технологија и високо обучен персонал за да обезбедиме навремен и сигурен транспорт на пратките. Ние сме посветени на обезбедување исклучителни услуги за клиентите, истовремено помагајќи им на да ги подобрат своите логистички операции. 

IMG_6108.jpg

Транспорт Менаџмент

 • Снабдување на суровини помеѓу испраќач и примач

 • Извоз на готови производи

 • Осигурување на стока

 • Целосни товарени камиони (FTL)

 • Збирен транспорт (LTL)

viber_image_2023-03-10_21-20-02-471.jpg

Царински и ПППЧ склад

 • 3000м2 царински склад 

 • 1500м2 ПППЧ склад

 • 2 испостави во Северна Македонија 

Container Yard

Царински услуги

 • Стручен тим од 22
  лиценцирани застапници 

 • Банкарска гаранција
  за царински постапки

 • Советување при царински постапки

 • 4 локации во Северна Македонија (Штип, Скопје, ТИРЗ)

НАШИ ПАРТНЕРИ

Frame 8 (7).png
Frame 9 (6).png
Frame 7 (4).png
bottom of page