top of page
New Trend representative offices

ДОВЕРЛИВ АУТСОРСИНГ ПРОВАЈДЕР

NEW TREND

нашите репрезентативни локации

Our Services

НАШИТЕ РЕШЕНИЈА

Industrial Building

ИНДУСТРИСКИ НЕДВИЖНОСТИ

 • Развој на проект

 • Инвестиција

 • Градење и изнајмување 

 • Управување со индустриски објекти

Transport Management

ТРАНСПОРТ МЕНАЏМЕНТ

 • Увоз на суровини 

 • Простории за привремено чуванје

 • Царинско застапување

 • Извоз на готови производи

Textiles

ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА

 • Дизајн услуги (CAD)

 • Услуги за везење

 • CMT производство

 • Контрола на квалитет

„Ние трошиме обновлива енергија во сите наши операции и создаваме одржлива иднина со зачувување на природните ресурси.

-Основач и извршен директор, Сузанка Ангелова

Solar Panels

Вкупен капацитет

3,5 MW

Потрошувачка наспроти продажба 

30/70 %

Производство  2022 

4,2 GWh

Намален СО2

979 тони

Team Discussion

ЗА НАС

Ние им овозможуваме на европските компании да ја зголемат својата конкурентност со намалување на трошоците преку аутсорсинг операции во Северна Македонија, како и поддршка на нивното проширување на нови пазари, истовремено ценејќи ја природата и ангажирајќи се за нејзината заштита.

19

Години на искуство 

20.000m2

Изнајмена производствена и магацинска инфраструктура

6500

Царинска декларација
годишно

 

30.000

Парчиња облека 
произведени годишно

КЛИЕНТИ

Lena Hoschek
Oehmigen
awt
Like a Bird
Frame 14 (1)
Frame 13 (4)
Podravka

ИСО СЕРТИФИКАТИ

bottom of page