top of page
Picture 3_edited_edited.jpg

ИНДУСТРИСКИ НЕДВИЖНОСТИ

Модерни индустриски недвижности во Северна Македонија, поточно магацини и производствени капацитети на две главни локации. Објектите се стратешки лоцирани на главните транспортни коридори, опремени со најсовремена технологија и дизајнирани да ги задоволат високите производствени стандарди. Дополнително, објектите даваат приоритет на одржливоста и енергетската ефикасност како и одржавање на објектите на лице место. Ги охрабруваме бизнисите од сите големини и индустрии да ги разгледаат нашите понуди за проширување или можностите за нови локации.

ВИДОВИ НА НЕДВИЖНОСТИ

how-to-find-right-warehouse-1-transformed.jpeg

МАГАЦИНИ

Со складирање и управување на вашиоте залихи во нашите магацини на најбрз, најефикасен и најтранспарентен начин, вие стекнувате конкурентска предност во вашите бранжа.

TEST_fluxus-ultrasonic-flow-meter-is-the-ideal-metering-solution-in-manufactoring-industri

ПРОИЗВОДСТВО

Кога сакате да ги произведувате вашите производи во нов, модерен и одржлив објект со цел да ги подобрите вашите процеси и ефикасност можеме да изградиме соодветна производствена инфраструктура.

Figure 1 for Layout-ND20.jpg

НАПРАВЕНО ПО МЕРКА

Доколку имате визија и решителност да изградите свој модерен објект, ние можеме да ја реализираме вашата визија по принципот кључ на рака.

ПРОЦЕС ЗА ИЗГРАДБА

1

Потреба на клиентот

За време на почетните состаноци, ги слушаме вашите барања и добиваме што е можно повеќе информации за да ја исполниме вашата цел.

2

Наоѓање локација

Во зависност од вашите потреби, можеме или да ви понудиме наши парцели или да најдеме одредена локација што ги задоволува вашите критериуми.

3

Проектирање и градежни лиценци

Ја дизајнираме зградата и се грижиме за потребните административни документи и лиценци неопходни за проектот што е пред нас.

4

Градба

Периодот на изградба го водат нашите искусни проект-менаџери кои координираат широк спектар на добавувачи и договори.  

5

Инсталирање на опрема

Одкако објектот е подготвувен одвнатре, основната опрема и машини за вашето работење се поставуваат и монтираат. 

6

Cечење лента

Кога сè е подготвено, ја сечеме лентата, го пукаме шампањот и заедно ја прославуваме напорната работа. 

ГРАДЕЖНИ ОПЦИИ

Ние градиме и изнајмуваме

Ако инвестирањето во сопствена зграда не е опција за вас, тогаш можеме да ви понудиме постоечки или нови објекти што одговараат на вашите критериуми. 

Ние градиме и продаваме

Нашите проекти  „клуч на рака„ се ексклузивно дизајнирани и изработени врз основа на вашите потреби и преференции.

Нашите високи стандарди и експертиза се нашата конкурентна предност. 

Ние управуваме во вашиот објект

Доколку барате максимална флексибилност во однос на просторот, опремата и човечките ресурси, тогаш преотстапете го управувањето на вашиот објекти во наши раце.

bottom of page