top of page

РАБОТНИ МЕСТА

Проверете ги нашите отворени работни места во Нов Тренд. Ja oчекуваме вашата апликација! 

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

Real Estate Manager

Skopje, North Macedonia

Customer Service Representative

Shtip, North Macedonia

Fashion Designer

Shtip, North Macedonia

bottom of page