top of page
Team Meeting_edited_edited.jpg

КОИ СМЕ НИЕ?

Нов Тренд дооел – Штип е основана во 2004 година со цел да обезбеди производна поддршка на производствени компании во модната и автомобилско текстилната индустрија. 

Покрај нашите активности во текстилната индустрија, компанијата постојано развива модерни логистички магацини и производствени објекти, дизајнирани за потребите на клиентите. 

Дополнително, нашиот оддел за транспорт и царина ги поддржува нашите клиенти во нивните активности за увоз/извоз, како и организирање на меѓународен превоз со нашите шпедитерски партнери.

Ние се грижиме да сите наши деловни активности се насочени кон клиентите и им овозможувам да ги интегрираат и рационализираат нивните аутсорсинг операции во конкурентни земји како што е Северна Македонија.  

 

Освен деловното портфолио, ние навистина ја цениме животната средина во која живееме и од 2015 година инвестиравме во обновлива, сончева енергија од 3,5 мега вати, покривајќи ја не само нашата вкупна потрошувачка, туку и снабдувајќи го пазарот на зелена енергија со околу 4.200.000 kWh годишно.

ФАКТИ И БРОЈКИ - 2022

Вработени:

+ 40

нашиот најсилен адут!

Промет:

> 6 мил. €

постигнување на финансиски цели

Инвестиции:

15 мил. 

од 2015 до 2025

Conference Room
OurPath Мк.jpg

Во Нов Тренд се водиме по овие 3 основни вредности:

rast.png

Успех на клиентите е нашиот успех!

cveke.png

Заштита на природата за идните генерации. 

pozdrav.png

Транспарентност и интегритет пред несигурност.

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ТИМОТ

CEO

Suzanka Angelova

Leading with vision, inspiring with action.

COO & BD

Stefan Angelov

Building partnerships, driving success.

Finance Manager

Ljupka A.Stojanovski

Balancing the books, driving financial growth.

ЛОКАЦИИ НА КОМПАНИЈАТА

Штип 

ул. Брегалничка 61, 2000

Северна Македонија 
 

Централа

Сузанка Ангелова,

Извршен Директор

+389 (0) 70 319 803 

Скопје

В.Зона Петровец, 1043 г

Северна Македонија 

 

Филијала

Стефан Ангелов,

Бизнис Развој

+389 (0) 70 899 026  

bottom of page