top of page
moonstarious-project-KbaSNX-6Vdo-unsplash.jpg

ТЕКСТИЛНА ИНДУСТРИЈА

Ние сме специјализирани за посредување во производството на текстил и нудиме сопствена експертиза за дизајн, услуги за везење и контрола на квалитетот за да се осигураме дека ќе ги добиете најдобрите можни производи. Со нашето долгогодишно искуство и посветеност на извонредност, ние сме совршен партнер за бизниси кои бараат производство на текстил со врвен квалитет по конкурентни цени.

ОДДЕЛЕНИЈА

МОДА

Преку нашите агенциски услуги, ние сме специјализирани за Cut-Make-Trim производство на модни парчиња и  работна облека. Нашата посветеност на извонредноста гарантира дека секој производ е направен според највисоките стандарди и квалитет што  вашите клиенти ке ги сакаат.

АВТОМОБИЛСКИ

New Trend нуди висококвалитетни услуги за машинско везење на апликации на навлаки на автомобилски седишта и амблеми. Во  заедничко партнерство со Stickdesign Weffers од Германија и нашиот тим од искусни везачки, ние сме посветени на нашите клиенти да им донесеме прекрасни, живописни апликации со највисок квалитет.

МЕДИЦИНСКИ

Како дел од заедничко партнерство, изградивме најсовремена чиста соба заедно со ruhr4medical од Германија, која е во согласност со ISO стандардот 14644. Таму, ruhr4medical произведува хируршки облоги и други медицински производи. Повеќе информации на www.ruhr4medical.de

УСЛУГИ

НАШИ ПАРТНЕРИ

Frame 4 (12).png
Frame 6 (10).png

Stickdesign-Wefers

Бауер ул. 5,
4
7533, Клеве,

Германија

 

Претставнички партнер

Кристијан Веферс, 
извршен директор

+49 (0) 170 3166 111

ruhr4medical GmbH

Хабихтсвег 7,
45894 Гелзенкирхен, 
Германија

Претставнички партнер

Даниел Васауер
извршен директор

+49 (0) 209 913341 0

bottom of page